joi, 31 decembrie 2009

Campania electorala continua

Data stelara: 24.12.2009
Deputatul de Hunedoara Arion Viorel (http://www.viorelarion.ro/viorel/sblog/index.php)
impartea pe la ora 15 plasute cu cadouri pentru copii care treceau prin centrul Hunedoarei, pe la Casa de Cultura. Un lucru laudabil ai zice, la prima infatisare. Chiar foarte frumos. Cati cacati din astia cu ochi au mai facut asa ceva la ei in parohie in ajunul Craciunului?

Acum... nu pot spune decat ca si nepoata-mea a primit o plasuta cu produse de la nenea deputatu'. Ajungand cu ea acasa, si facand invenaru' am descoperita ca in plasa erau: "un pliant" de culoarea portocalei, cu urari de Craciun, semnat- ca sa nu uiti de la cine l-ai primit-, niste bomboane de pom- foarte bune de altfel, un cozonac cu mac, si doua sucuri energizante.
Pana aici totul ok. La a doua privire. Pentru ca incercand sa intelegem "marinimia" deputatului, am descoperit ca cozonacul era putin expirat (a se consuma de preferinta inainte de: 13.12.2009) iar bauturile energizante expirau la 11.01.2010 (fiind fabricate la 12.01.2008).
Iar acum... am o mare dilema: ce pula mea a fosta asta, domnule deputat?

2 comentarii:

Dulce Deea spunea...

Exact ce spune titlul tău a însemnat, Papillon. Unii nu se pot opri din campanie. Fie iarna cât de grea, fie pâinea cât de rea :)

Sper că eşti bine, vesel şi ferice, daaaaaa?

Sper că ţi-ai încheiat tristeţile, socotelile cu 2009 şi laşi loc pentru toată minunarea, bucuria şi bunătatea în 2010. Bunătatea de viaţă, bucuria de suflet, minunarea de primăvară (ce nu cunoaşte anotimp, de fapt, e din suflet şi e mereu).


Mulţumesc de trecerile tale prin pagina mea. Mulţumesc pentru cuvintele de drag. Şi de atenţia pe care mi-o acorzi.

Să-ţi fie cu adevărat împlinitor anul ce s-a pornit.Să-ţi fie, dragule Papillon. Te îmbrăţişez cu zâne mici şi alai de licurici...

Papillon spunea...

da, socotelile cu 2000 noua le-am incheiat in totalitate. dar... minunea, bucuria si bunatatea, nu se regasesc in vocabularul meu pentru 2010.

astept doar primavara, fiind anotimpul meu preferat

Cati sunteti, de unde, incotro?